Vogeltaarten weer verkrijgbaar. Doe een berichtje of belletje en ik maak wat moois. 06 42224665

15-12-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 24 november 2018 Wintermarkt in Mildam

In 7 overdekte locaties staan meer dan 55 deelnemers. Ga mee met de gratis pendeldienst per huifkar van Mildam naar de Geele Bosch om makkelijk op alle locaties te komen.

Het aanbod varieert van brokante, kunst, kleding en woonaccessoires tot boeken, creatieve hebbedingetjes en lekkere hapjes.

Zie je buiten staat op locatie camping de Geele Bosch met een workshop vogeltaartjes versieren en de verkoop van schapenvachtjes en hebbedingen.

 

Zondag 9 december 2018 kerstmarkt Sneek

Bij de sfeervolle kerstkramen kunt u allerlei traditionele spulletjes zoals kerstdecoraties, handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden verkrijgen. Terwijl u over de kerstmarkt slentert, wordt u omringd door de heerlijkste geuren, sfeervolle kerstverlichting en gezellige kerstmuziek. de Scharnestraat, wordt op deze zondag 9 december, ook weer omgetoverd tot een waar Charles Dickens straatje.

Zie je buiten staat hier ook en verkoopt vogeltaarten, vachtjes, houten trappen en meer!

 

Zondag 16 december 2018 kerstmarkt Joure

Van 12.00 tot 18.00 uur in de midstraat in Joure. Kom helemaal in de kerststemming op de kerstmarkt in de Midstraat. Volop muziek, kraampjes en gezelligheid tijdens de Kerstmarkt op koopzondag.

Zie je buiten is hier ook weer bij met vogeltaarten, vachtjes, houten trappen en meer!

 

16 juni 2018 sta ik op de Amsterdamse dag in Langweer op de kofferbakverkoop. Gezellig! Te koop, mooie nieuwe vachtjes en vogelhuisjes, en natuurlijk te kijk: tuinontwerpen.

 

31 mei 2018

Schapen scheren

De schaapjes zijn geschoren en ik kan weer aan de slag om nieuwe vachtjes te maken! Was weer een leuke dag en de schapen zijn blij dat hun wintervacht eraf is.

 

 

 

10 april 2018

Nieuw te koop: 

Samen met mijn vader, Rein Kok, heb ik twee nieuwe buitenproduct geproduceerd; de mussenflat voor drie mussen en een enkel mezen of mussen huisje. Rein heeft de huisjes gebouwd en ik heb ze geschilderd.

Wil je er ook één maar zit je kleur of beschildering er niet tussen? Ik kan nog een aantal ‘op bestelling’ schilderen. Geef maar door wat je wilt. (info@ziejebuiten.nl of 06 4222 4665)

Enkele huisjes kosten 17,95 euro, de mussenflat kost 29,50 euro.

 


24 maart 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 maart 2018 sta ik op de voorjaarsmarkt in Sint Nicolaasga. Te koop onder andere vogelhuisjes, onderzettertjes en natuurlijk vachtjes. Leuk!

Zie je dan!


De volgende kerstmarkt is in aantocht:  koopzondag 17 december van 12.00 tot 18.00 uur staat in het teken van een gezellige kerstmarkt en de Taste of Joure. Zie je buiten staat op de markt met Vogeltaarten en schapenvachten. Zie je buiten op de kerstmarkt in Joure! 

WinterFair en Taste of Joure

 

 

 

 

 

 

24 november: Kom ook kerst beleven bij Gernell. Zie je buiten staat hier met een workshop vogeltaartjes versieren. Maar ook kant en klare taarten zijn te koop, of misschien ga je wel voor een heerlijk schapenvachtje? Tot ziens bij Gernell!

Zie je buiten staat op de kerstshow bij Gernell.