Bij Zie je buiten worden fijne tuinen bedacht. Dit kan uiteenlopen van een natuurlijke tuin tot een tuin met een strakke belijning. Voor iedereen is een fijne tuin immers anders. Daarom onderzoek ik eerst de wensen van jou. Dat doe ik door langs te komen, de sfeer waarin je leeft te ervaren en een gesprek aan te gaan. Hieruit ontstaat het tuinontwerp. Dit betekent niet dat het een invulplaatje wordt. Het eindresultaat is een ontwerp, waarin je je fijn voelt. De verhoudingen tussen beplanting en bestrating, het lijnenspel en het gevoel. alles moet goed zijn. Als ik klaar ben met een ontwerp weet ik dat het klopt.

Klik hier voor voorbeelden.

 

Voor wie?
Iedereen die een ‘fijne’ tuin wil hebben. Vaak wordt een tuin ‘zelf bedacht’ of ontstaat de tuin in de loop der jaren vanzelf. En vaak zie je dan ook dat de tuin net niet helemaal voldoet. De samenhang ontbreekt. Een tuinontwerp van Zie je buiten helpt je dan weer op weg om wel het fijne gevoel te krijgen als je door de tuin loopt. Dit alles is bedoeld voor ‘de gewone achtertuin’. Als deze plek een fijne plek wordt, ga je er meer gebruik van gaan maken. En dat is nu net de bedoeling bij Zie je buiten. Of dit nu een achtertuin van 500 m2 is of een “postzegel” van 40m2, het moet goed voelen. En met een slim ontwerp kan dat zelfs in een kleine tuin.

Hoe?
Fijn is voor iedereen anders. Daarom kom ik bij je thuis. Om de sfeer van je interieur te beleven en om je wensen in kaart te brengen. Ik laat zien wat ik eerder aan projecten heb gedaan en wat je kan verwachten voor welke prijs. Op dat moment bepaal je of je verder wil gaan. Wil je een tuinontwerp van Zie je buiten, dan meet ik je tuin op, maak foto’s en ga aan de slag. Bij de volgende afspraak bespreken we het ontwerp. Belangrijk hierbij is de feedback van jou. Samen maken we er een fijne tuin van. Mochten er aanpassingen nodig zijn, voer ik deze in het ontwerp uit. Het eindproduct is een ontwerptekening met twee getekende perspectieven, sfeerfoto’s en een beknopte uitleg van materialen en beplanting.

Naast het ontwerp is het mogelijk om tegen meerprijs een beplantingsplan, een maattekening of een begroting van de nieuwe tuin te krijgen. Met het ontwerp en eventuele aanvullingen, kun je zelf aan de slag om je nieuwe tuin vorm te geven, of je besteed het werk uit aan een hovenier. De keuze van de hovenier is vrij, maar ik kan hier ook in bemiddelen.

Prijs?
Die bepalen we tijdens het eerste gesprek, net wat uw wensen zijn. Profiteer in het eerste jaar (2017 – 2018) van Zie je buiten een scherpe introductieprijs:
Ontwerptekening op schaal, minimaal 1 perspectief en sfeerbeelden
Tuin kleiner dan 100 m2 € 250,-
Elke 50 m2 extra + € 100,-
Prijzen zijn inclusief BTW.

Plantenbak van Cortenstaal met waterval